×

Млади социјалдемократи у Бијељини организовали су синоћ приказивање документарног филма “Теслин народ”, режисера Жељка Мирковића, који открива до сада неоткривене приче о чувеним Србима у Америци, од Николе Тесле и Михајла Пупина до данас и њиховом доприносу развоју човјечанства и активном учешћу у стварању историје САД.

Координатор за омладину СНСД-а Бијељина Радо Бјелица рекао је новинарима да ће приказивање филма бити настављено и у свим средњим школама у граду.

– Млади социјалдемократи окупљаће омладину око племенитих идеја, наставићемо да његујемо културу сјећања, афирмације истинских вриједности и да се бавимо хуманитарним радом – најавио је Бјелица.
Поред бриге о младима, Бјелица је рекао да ће Млади социјалдемократи посебну пажњу посветити и бризи о најстаријој популацији у Бијељини, као и социјално угроженом становништву.

Пројекција филма одржана је у новим просторијама Градског одбора СНСД Бијељина. Прошле недјеље је на истом мјесту педијатар др. Бранка Гаврић,  координатор Актива жена ГрО СНСД Бијељина је одржала занимљиво предавање за младе мајке. Најављено је да ће у наредном периоду бити редовно организоване сличне манифестације у овим просторијама.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА