×

Млади СНСД-а Бијељина подијелили су грађанима током викенда у градском парку и на шеталишту уз канал Дашница више од 400 разноврсних садница цвијећа, с циљем да укажу на значај одржавања дворишта и балкона, као и очувања зеленила и природе.

- Бесплатном подјелом цвијећа жељели смо да обрадујемо наше суграђане, али исто тако и да укажемо колико је важно да чувамо и његујемо зеленило и природу око нас - поручио је координатор за младе Градског одбора СНСД-а Бијељина Радо Бјелица.

Иницијатива за одржавање Првог сајма цвијећа у Бијељини је потекла од Градског одбора СНСД Бијељина и њеног руководства, коју су прихватиле и друге институције и појединци па су на крају сајам заједнички организовали Аграрни фонд Града Бијељина, Пољопривредна задруга „Повртларство“ Доње Црњелово и АД „Комуналац“. Ову манифестацију је као покровитељ подржала и Градска управа Града Бијељина. Овим смо показали своју ширину да организацију ове маиестације, која је добро оцјењена и од излагача и посјетилаца, подјелимокао са другима. Манифестација је такође показала како сви можемо окупити око добре идеје и акције.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА