×

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Bijeljina održao je sinoć (08.10.) poslednju gradsku tribinu u predizbornoj kampanji za Opšte izbore 2014. U sali Gradskog bioskopa nije bilo dovoljno mjesta za simpatizere, članove i aktiviste SNSD-a iz mjesnih zajednica Filip Višnjić, Ledinci, Centar i Stari Grad. 



Kandidati Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Parlamet BiH Miroslav Milovanović i Milica Marković i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske: Siniša Maksimović, Slavica Lukić, Biljana Marković, Milica Lovrić i Saša Tomić izrazili su uvjerenje u sigurnu pobjedu SNSD-a kako u Bijeljini tako i u Republici Srpskoj u cjelini.

Predsjednik GO SNSD Bijeljina i nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Miroslav Milovanović podsjetio je građane na stanje u Srpskoj prije 2006. godine kada su na vlasti bili SDS i PDP.


"Savez nezavisnih socijaldemokrata na vlasti je osam godina i ljudi su skloni da zaborave šta smo zatekli 2006. godine. Zatekli smo urušen penzioni sistem gdje su se penzije isplaćivale na svakih šest mjeseci, odnosno dvije penzije za godinu dana. Danas, iako se slažemo da bi trebale biti veće, penzije su redovne i njihova isplata se ne dovodi u pitanje. Zatekli smo prosvetne radnike i policiju sa platama od kojih nisu mogli da prehrane i školuju djecu. Ovim ljudima i profesijama vraćeno je dostojanstvo koje zaslužuju i borićemo se i dalje da se njihov položaj poboljša. zatekli smo OHR i međunarodnu zajednicu koji smjenjuju i postavljaju ministre, direktore javnih preuzeća i druge zvaničnike. Danas predsjedniku Dodiku ne naređuje nijedan stranac i ne može mu narediti niko osim vas građana Srpske i Bijeljine. 

 


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home2/snsd/public_html/images/galerije/ledinci/



Jasno je da nijedan čovjek koji razmišlja trezveno i misli na budućnost svoje porodice neće dati glas mešetarima takozvanih promjena koje su put u propast Srpske. zato smo sigurni da će 12. oktobar biti dan pobjede, treće istorijske pobjede SNSD-a i pobjede Srpske!" - istakao je Milovanović.

Kandidanti SNSD -a sinoć su se predstavili i mještanima Dragaljevca a danas nastavljaju predizbornu kampanju posjetama domaćinima Bukovice i Magnojevića i tribinom u domu kulture Velika Obarska sa početkom u 20:00 časova.



Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home2/snsd/public_html/images/galerije/dragaljevac/

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА