×

Градски одбор СНСД Бијељине упозорава да је апсолутно неприхватљива изјава народног посланика ПДП из Бијељине Славише Марковића у вези са ступањем на снагу Изборног закона Републике Српске, јер представља не само покушај ширења духа предаје него је усмјерена и на заустављање активне политике Републике Српске.

СНСД има обавезу изаћи на изборе због бирача који посљедњих 20 и више година гласају за наше политике. Славиша Марковић нема никакву обавезу и ником ни за шта не одговара.

Његови шефови данас полажу рачуне њемачком грађанину Шмиту, а ранијих година су то чинили другим центрима моћи. То народ препознаје, због чега ПДП полако, али сигурно нестаје са политичке сцене.

Очекивана количина Марковићеве злонамјерности упућене Народној скупштини Републике Српске која се активно бори за уставна права српског народа у БиХ, само је покушај да се лично препоручи директно Шмиту и другим србомрсцима.

Оваква понашања која имају за циљ уношење неслоге и дезорјентације у српском народу требају наићи на општу осуду, јер се само слогом, саборношћу и политичким јединством може одбранити народна слобода у тренутку када су грубо нападнуте скоро све врховне институције Републике Српске.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА