×
 
Вечерас је одржана проширена сједница ГрО СНСД Бијељина, којој су поред чланова одбора присуствовали и предсједници 70 мјесних одбора, рејонски координатори и њихови замјеници. За секретара ГрО СНСД Бијељина изабран је Бојан Савић, а досадашњи секретар Нико Сјерић изабран је за потпредсједника одбора.
 
Градски одбор СНСД Бијељина подржао је иницијативу Предсједништва ГрО и донио одлуку да се ,,ад акта" стави коалиција ,,Договор за Бијељину" као и сви документи који су проистекли из те коалиције. Након неуспјелог референдума на којем су грађани подржали актуелног градоначелника, јасно је да је постојање наведене коалиције изгубило смисао. СНСД не може и не жели носити терет прошлости било чије политике и било којег појединца у Бијељини. Свим чланицама, сада већ бивше коалиције ,,Договор за Бијељину ", желимо пуно среће у будућем политичком раду.
 
На истој сједници је констатовано да је Република Српска брутално нападнута и да се њене институције налазе под досад невиђеним притисцима од стране нелегалног и лажног високог представника Kристијана Шмита.
 
Легално изабрани предсједник Републике Српске Милорад Додик као и чланови његове породице, само су једна од мета самовоље србомрсца Kристијана Шмита. Стајући у одбрану институције Предсједника Републике, бранимо Републику Српску и све њене институције.
 
У то име, позивамо све патриотске станке које дјелују на територији Града Бијељина, односно све грађане патриоте које окупља љубав према Републици Српској, без обзира на припадност или неприпадност некој политичкој партији, да 16.11.2023 године дођу и буду дио народног митинга под називом "Бранимо Српску " који ће се одржати са почетком у 19 часова у спортској дворани ОШ Вук Kараџић, а на којем ће говорити највиши званичници Републике Српске.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА