×

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас у Бијељини, на традиционалној прослави Дана жена, да у овој странци воле Републику Српску како што жене воле своју породицу.

"Као што жене воле своју породицу, ми волимо Републику Српску и желимо мир. Не желимо никакве немире и ништа што је ванредно", рекао је Додик вечерас у Бијељини.

Он је на прослави у организацији Актива жена СНСД Бијељина рекао да је ријеч о импозантном скупу са око 1.000 жена и да је поносан на то, као и на женску организацију у партији.

"Ово је добра прилика да се окупимо, покажемо нашу припадност, нашу жељу да се наставимо политички борити са изазовима", рекао је Додик.

Предсједник СНСД-а је рекао да је логика која код жена преовлађује да су за стабилност, за мир, што су и политике ове странке.

Предсједница Актива жена Градског одбора СНСД-а Бранка Гаврић рекла је новинарима да је вечерашње обиљежавање 8. марта - Дана жена увеличано присуством предсједника странке Милорада Додика.

"Ово окупљање је само још једна прилика да искажемо наше заједништво, нашу оданост политичким идејама које спроводи СНСД", рекла је она.

Прослави су присуствовали и високи функционери СНСД-а Војин Митровић и Недељко Ћорић, Александар Ђурђевић, као и бројни чланови и симпатизери ове странке, те гости.

Прославу поводом Међународног дана жена организовао је Актив жена Градског одбора СНСД-а Бијељина у салону "Гранд".

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА