×

Градоначелник Бијељине успаничен скорим губитком фотеље и плате од 6500 марака, коју није оправдао ни једног дана својим (не)радом, сада се грчевито бори за себе и користи посљедњи милиметар могућности да уграби још који дан на функцији, саопштио је Мирослав Миловановић, шеф штаба коалиције за спровођење опозива градоначелника Бијељине.

"Из материјалних побуда спреман је да поново  закочи Семберију у развоју, дијели и злоупотребљава грађане за рад личних интереса, са јасним намјерама развлачења поступка и куповине времена.

Чега се Љубиша Петровић плаши? Народне воље! Петровић неће зауставити демократски процес. Референдум ће бити одржан. Закон ће се поштовати! Kоалиција за опозив градоначелника има нови концепт развоја Семберије. Скидамо блокаде, рушимо ограде. Бијељина је слободан град.


Отварамо Семберију за инвестиције и улагања из Републику Српске и окружења. Доста је пропаганде, празних ријечи, нерада и незавршених пројеката због којих Бијељина пати. Идемо заједно, сложно, са конкретним плановима о у интересу грађана.", поручио је Миловановић.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА