×

U finišu predizborne kampanje Gradski odbor SNSD Bijeljina održao je sinoć (09.10.) tribinu u Velikoj Obarskoj. Zaista nevjerovatan broj prisutnih i prepuna sala nadmašili su i centralne mitinge drugih političkih stranaka. Mještanima Obarske predstavili su se svi kandidati Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Bijeljina: Miroslav Milovanović i Milica Marković za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Siniša Maksimović, Slavica Lukić, Biljana Marković, Milica Lovrić, Saša Tomić i Nenad Bodirogić za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Nosilac liste za Parlament BiH i predsjednik Gradskog odbora, gospodin Miroslav Milovanović, koji je i sam porijeklom iz ovog semberskog sela, zahvalio se komšijama i sugrađanima na dosadašnjoj podršci.

" Savez nezavisnih socijaldemokrata u prethodnim godinama uživao je zaista veliko povjerenje Velike Obarske i svih vas, mojih prijatelja i komšija. Vjerujem da smo to povjerenje i opravdali te da ćete i u nedelju, 12. oktobra izaći na izbore i svoj glas dati predsjedniku Dodiku, premijerki Željki i našim listama za Parlament Bosne i Hercegovine i Republike Srpske."

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, dr Siniša Maksimović poručio je da Srpskoj nisu potrebne promjene kakve nude mešetari SDS-a i PDP-a pod patronatom stranih ambasada.

"Nama ne trebaju promjene koje nude oni koji su pokazali da bi za lične interese i funkcije prodali republiku Srpsku za koju su ljudi dali svoje živote i zdravlje. Nama je potrebna Pobjeda Srpske a pobjedu će donijeti predsjednik Dodik i Savez nezavisnih socijaldemokrata." rekao je dr Maksimović.

 


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home/snsd/public_html/images/galerije/obarska/Gradski odbor SNSD Bijeljina u večeras sa početkom u 20 časova organizuje poslednju tribinu prije predizborne tišine u Novom naselju Dvorovi.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА