×

BIJELJINA, VELIKA OBARSKA, 05. OKTOBAR - Večeras je u Velikoj Obarskoj održana završna tribina SNSD–a za ove lokalne izbore. Sala Doma kulture u ovoj mjesnoj zajednici bila je premala da primi sve one koji su došli da podrže budućeg gradonačelnika Miroslava Milovanovica i odborničku listu SNSD–a. Milovanović je rekao da je ovo početak, te da je uvjeren da će stanovnici Semberije podržati promjene koje je on spreman donijeti, jer je ova predizborna kampanja jasno pokazala stav građana, da oni vrlo dobro znaju kako se opštinska administracija odnosi prema njima i njihovim potrebama, ali i koliko se u Semberiji može bolje i kvalitetnije živjeti.

„Sedmog oktobra izaći na izbore, glasati za promjene i dati svoj doprinos da imamo opštinsku administraciju, skupštinsku većinu i gradonačelnika koji će biti gradonačelnik svih građana“, poručio je Milovanović, posebno naglašavajući da je SNSD vodio kampanju veoma otvoreno, baveći se isključivo stvarima koje će Semberiju odvesti naprijed, u doba razvoja i napretka.

Nosilac odborničke liste SNSD–a, Siniša Maksimvić, izrazio je zadovoljstvo što se kampanja uspješno privela kraju i istakao da vjeruje u pobjedu 7. oktobra. On je naveo da nakon toga slijedi da se uradi sve ono o čemu se govorilo u ovoj predizbornoj kampanji.

„Ima mnogo posla, mi smo vrijedni ljudi, Semberija je to prepoznala i sigurno ćemo Semberiji i Bijeljini donijeti promjene. Dobro zavrnuti rukave i pokazati da Semberija može bolje i brže da ide naprijed“, porucio je Maksimović.

Savo Jovanović, kandidat za odbornika na listi SNSD–a, rekao je će zajedno sa svojim kolegama raditi na stvaranju puta za bolju i snažniju Bijeljinu.

„Da očistimo našu Bijeljinu, da sredimo našu Bijeljinu, da sredimo našu Semberiju, da ljudima vratimo sjaj“, poručio je Jovanović, pozivajući prisutne da izađu na izbore.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА