×

BIJELJINA, MZ SOKOLSKI DOM, 29. SEPTEMBRA - Na platou ispred Saborne crkve, u MZ Sokolski dom, održana je predizborna tribina SNSD-a kojoj je prisustvovao Nebojša Radmanović, predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a.

"Od Trebinja do Novog Grada SNSD navija za Bijeljinu i za izbornu pobjedu kandidata Miroslava Milovanovića za gradonačelnika", poručio je Radmanović prisutnima, i dodao da je SNSD  politička ekipa bez koje se ništa ne može uraditi u Republici Srpskoj ni u BiH.

“Cijene nas u regionu, imamo vlast u skoro 40 opština Srpske i vrijeme je da SNSD donese promjene i u Bijeljini", rekao je Radmanović, pozivajući građane Semberije da izađu na izbore, nakon kojih će SNSD pokazati kako treba da izgleda drugi po veličini grad u Republici Srpskoj.

Radmanović je podsjetio da je SNSD sačuvao institucije Srpske, koju jača od 2006. godine, kada je preuzeo vlast.

"Otišli smo u Sarajevo i rekli - Republika Srpska je naša zemlja i ne damo ništa što joj pripada. To je jaka ekipa SNSD-a i Milorada Dodika u kojoj je i Milovanović", zaključio je Radmanović.

Kandidat SNSD za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović pozvao je svoje sugrađane da izglasaju promjene, da potvrde pobjedu SNSD-a iz 2010 godine, podsjećajući da je SNSD ključni faktor u BiH, a da Bijeljina zaslužuje da bude moćni centar ovog dijela Republike.

U ime liste odbornika SNSD-a prisutne je pozdravio doktor Siniša Maksimović, koji je istakao da su poruka i glas SNSD-a, koji se ovih dana šire Semberijom i Bijeljinom, glas iskrenosti, energije i napretka.

“Ja sam ubjeđen da će Semberija prepoznati tu energiju i taj glas”, poručio je Maksimović, posebno naglašavajući da ponosno stoji ispred liste dobrih, vrijednih i poštenih  ljudi, koji će pomoći Miroslavu Milovanoviću da Bijeljinu povede u bolju budućnost.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА