×

BIJELJINA, GOLO BRDO, 25. SEPTEMBRA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine, Miroslav Milovanović, pozvao je stanovnike Golog Brda da izađu na izbore i svojim glasom doprinesu stvaranju novog i svjetlijeg puta koji će Semberiju povesti u doba napretka i razvoja, navodeći da se sa velikim problemima susreću kako mjesne zajednice u selima, tako i u gradu, te da su potrebne promjene koje se odnose na Semberiju u cjelini.

Nosilac liste SNSD-a Siniša Maksimović, rekao je sinoć u mjesnoj zajednici Golo Brdo da postoji široka lepeza zajedničkih interesovanja SNSD-a i građana Semberije, koja vode do cilja da se stvore promjene i ostvari bolji život za sve ljude, te izrazio uvjerenje da upravo zbog toga građani Semberije daju podršku SNSD-u.

“Znamo da su problemi sela veliki, medjutim, mi koji živimo u gradu znamo da i u gradu postoji mnogo problema, da je grad zaista zapostavljen”, naveo je Maksimović, posebno skrećući pažnju na mali broj mjesta za sport i rekreaciju, zahvaljujući kojima bi ljudi bili zdraviji i ostvarivali bolje rezultate u radu. “Ubijeđen sam da ćemo na osnovu glasova koje dobijemo od građana Bijeljine učiniti promjene i napraviti od Bijeljine mnogo, mnogo ljepši i povoljniji  grad za život”, poručio je Maksimović.

Učesnici ove predizborne tribine su se složili oko činjenice da u svim mjesnim zajednicama postoje zajednički, veoma slični problemi, ali da se jedan, nažalost, posebno izdvaja, a to je problem nezaposlenosti, koji je u Semberiji iz godine u godinu sve više rastao.

“Problemi su zajednički i u svim mjesnim zajednicama i u samom gradu”, rekao je doktor Žarko Marković, kandidat SNSD-a za odbornika, ističući kao primarni cilj SNSD-a smanjenje nezaposlenosti u Bijeljini.

“Za pokretanje privrede su potrebne domaće ili strane investicije, a za to je potrebno stvoriti uslove”, podsjetio je Marković.

“Mi ćemo u naredne izbore ući praktično bez kampanje, jer sve ono sto ćemo da uradimo u naredne četiri godine biće dovoljno građanima da se i za četiri godine opredjele za našu listu i za našeg kandidata za gradonačelnika”, poručio je kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada, Zoran Trifković, pozivajući prisutne da podrže SNSD i promjene koje će Semberiji obezbjediti napredak na koji dugo čeka.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА