×

BIJELJINA, BANJICA, 24. SEPTEMBRA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine, Miroslav Milovanović, pozvao je sinoć mještane Banjice da i ovaj put podrže SNSD kao jedni od njegovih najvjernijih glasača.

“Zbog toga što je SNSD u više izbornih ciklusa pobjeđivao, Opština i bivši načelnik su se svetili kroz činjenicu da su vrlo malo vodili računa o ovoj mjesnoj zajednici”, naveo je Milovanović i naglasio da će SNSD u narednim godinama ispraviti sve neprijatnosti koje su doživljavali u prethodnom periodu.

“Na predstojećim izborima očekujemo promjene, da dođe do smjene načelnika, čime bi bilo poboljšano stanje u ovom području”, rekao je Mićo Stojanović, predsjednik Mjesne zajednice Banjica - Kacevac. Stojanović  je dodao da su mnogi putevi zaboravljeni od strane lokalne vlasti, na primjer put u Kacevcu, ali da postoji i nerjesen problem vode za Brđane i Kacevac, te da ovi mještani sa nestrpljenjem očekuju pobjedu Miroslava Milovanovića i napredak koji ona sa sobom donosi.

Navodeći da su mještani Banjice ljudi koji su prvi od sela u Semberiji pokazali naklonost prema Miloradu Dodiku, da je u Banjici SNSD pobijedio i prije deset godina, te da je Banjica i 2008. dala podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika, podpresjednik Opštinskog odbora SNSD-a Zlatan Lazarević je izrazio uvjerenje da će i ovaj put SNSD i kandidat za gradonačelnika osvojiti pobjedu.

“Ovaj put koji vodi od Glavičica ka Banjici je uradila kompanija Bobar još prije dvanaest godina, u dužini od sedam kilometara”, rekao je Lazarević, ističući da mještani ovog područja veoma cijene one koji ih ne zaboravljaju, ocjenivši da u ovoj mjesnoj zajednici postoje brojni infrastrukturni projekti koje će SNSD pokušati da završi, a koji su sve ove godine bili u nadležnosti opštinske uprave.

Tribini su prisustvovali i poslanici u Vladi Republike Srpske Slavica Lukić i Gavrilo Bato Bobar.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА