×

Усљед неистинитих информација које су се у медијима појавиле претходних дана, посебно осврћући се на прес конференцију Српске демократске странке и изјаве Томице Стојановића, спознали смо да је у питању евидентан покушај наших политичких противника да дискредитују установе и предузећа у којима раде најуспјешнији кадрови СНСД-а.

Аргументовано тврдимо да су ти кадрови СНСД-а најуспјешнији, не само у Бијељини, већ и широј регији, са посебним освртом на „Електро-Бијељину“. Није тачна аргументација господина Стојановића да „Електро-Бијељина“ једне раднике отпушта уз стимулативне отпремнине, а прима друге. У складу са реструктурирањем Електропривреде Републике Српске и „Електро-Бијељина“ спроводи све неопходне процесе и у оквиру тога, један број радника је узео стимулативне отпремнине и напустио предузеће.

У међувремену, није било новог пријема радника, а „Електро-Бијељина“ ја задржала улогу друштвено одговорног предузећа и пружила прилику неколицини приправника који трагајући за својом егзистенцијом, одрађују волонтерски стаж.

Позивамо наше политичке противнике да снагом аргумената, бољим идејама и рјешењима, изађемо у сусрет изазовима и проблемима које имамо у смислу потреба грађана и тиме помогнемо да се превазиђу ускостраначки интереси и да не наносимо штету грађанима Бијељине, већ да радимо у њиховом интересу.

Служба за информисање
ГрО СНСД Бијељина

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

ОДБОРНИКА