×
×

Грешка

[OSYouTube] Alledia framework not found

Нису ово избори за шљунак и ситне поклоне, него за програм јачања Српске и док неки потписују уговор са народом, а знамо када се потписује, ми радимо и стварамо бољи амбијент, рекао је Недељко Ћорић, на трибини СНСД-а у бијељинском насељу Ковиљуше.

- Владе РС које су предводили Милорад Додик и Жељка Цвијановић су градили путеве, болнице, школе, вртиће, подизали плате и пензије. Треба да се радујемо тим дјелима и скорој изградњи аутопута преко Бијељине, јер ће то бити замајац цијеле регије. СНСД нуди програм и људе који Српску могу повести напријед и видим да су и грађани препозали нашу политику, поручио је Ћорић на Ковиљушама.

Носилац посланичке листе за ПС БиХ Војин Митровић је апеловао на грађане Ковиљуша да подрже Додика и Цвијановићеву, као и листе СНСД-а.

На изузетно посјећеној трибини СНСД-а у Батковићу, посланички кандидат Драган Кнежевић је позвао своје комшије и пријатеље да подрже СНСД и кандидате на предстојећим изборима.

- Мој политички пут зависи од вашег мишљења и подршке. Наш развој зависи од појединаца који ће развијати средину из које потичу. Од вас тражим да првенствено продржите Милорада Додика и Жељку Цвијановић, а онда и обе листе СНСД-а. Без јаке Српске нема ни јаког Батковића, нагласио је Кнежевић.

СНСД ће водити позитивну кампању и нудити програм и рјешења за боље сутра наше Републике Српске, једна је од основних порука са скупова на Ковиљушама и у Батковићу.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА