×

Грађани на подручју МЗ „Богдановића плац“ су у незавидној позицији због немара градске власти и то је очигледан примјер какву нам перпсективу нуди СзП, чуло се на трибини СНСД-а у овм бијељинском насељу.

 

- Најтеже је доћи до вас, јер су улице и даље раскопане и очигледно је да људи који управљају градом, не разумију ваше проблеме, рекао је Недељко Ћорић, носилац посланичке листе СНСД за НС, обраћајући се великом броју присутних грађана.

- Живот ових људи је знатно испод сваког нивоа, јер су улице неасфалтиране и грађани не могу да чекају милост да им се створе основни услови за живот. Такође, небригом локалне власти је изграђено неколико стамбених зграда без дозвола и сада станари не могу да укњиже станове. То су велики проблеми и није чудо што грађани са Богдановиаћ плаца, својим присуством, нама дају подршку, поручио је Ћорић.

Александар Ђурђевић кандидат за посланика у Народној скупштини РС, је истакао да ће СНСД и кандидати за највише функције Додик и Цвијановићева, бити убједљиви побједници избора, при чему ће значајан допринос својим галасом дати и млади људи.

- Наша странка се труди да укаже на значај младих људи и чинимо напоре да поправимо статус ове популације, што је посебно тешко у Бијељини, јер локална власт нема слуха за потребе младих људи. Ипак, очекујем да ће млади седмог октобра дати велики допринос да побједимо и да ће они бити значајан дио те велике побједе, истакао је Ђурђевић.

Трибини СНСД- на Богдановића плацу је присуствовао велики број грађана који су спремни да својим гласом допринесу великој побједи.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА